Pep Lluís Martí, entrenador del Girona FC, donant instruccions
Pep Lluís Martí, entrenador del Girona FC, donant instruccions amb mascareta en la primera sessió després de l'aturada pel coronavirus
Futbol

El Girona torna a entrenar-se després de l'aturada pel coronavirus

El Girona ha tornat a entrenar-se després de l'aturada provocada per la pandèmia del coronavirus. Els jugadors s'han exercitat a La Vinya, on s'han fet sessions individuals amb grups reduïts per tal de mantenir la distància social

Cristina Busquets RoviraActualitzat

A La Vinya s'hi ha vist altre cop activitat. El Girona ha tornat a entrenar-se després de l'aturada provocada per la pandèmia del coronavirus. L'equip s'ha exercitat a partir de les 9 del matí, després que els jugadors haguessin arribat esglaonadament a la ciutat esportiva del club blanc-i-vermell.

Les sessions s'han fet en grups reduïts de cinc o sis jugadors que s'han anat entrenant individualment i mantenint la distància de seguretat amb la resta de companys. Pep Lluís Martí, amb mascareta i guants, ha anat dirigint els diversos grups que han anat trepitjant la gespa de La Vinya durant cada hora fins a la una del migdia. L'equip tornarà a entrenar-se aquest diumenge però no serà fins dilluns que s'incorporaran els joves del filial i del futbol base que ha cridat el tècnic mallorquí.

Un cop acabada la primera sessió, l'entrenador del Girona ha parlat de la presa de contacte amb els jugadors: "Els he vist molt bé, molt il·lusionats, amb moltes ganes", en un entrenament que ha explicat que ha estat individual, sense "connectar-se els jugadors" i sense poder fer "treball tàctic", ja que han evitat qualsevol tasca que impliqués "disputa, competitivitat...". "És el moment de la imaginació per treure tasques que ens serveixin a tots" després d'un període molt llarg sense competir i a partir del qual Martí ha dit que "s'ha d'anar habituant el cos als moviments, a les arrencades, frenades, a les botes i la gespa, sobretot aquesta primera setmana".

"Sabem que hi ha moltes restriccions, però complim el que ens diuen i en aquest sentit l'equip ha fet una bona feina i a poc a poc anirem incrementant", ha afegit el tècnic mallorquí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut