Girona

El Girona tomba el Sevilla i surt de la zona de descens (1-0)

El Girona derrota per la mínima els sevillans gràcies a un gol de Portu a la segona part i està dos punts per sobre del Valladolid

Josep M. PuigActualitzat

El Girona ha renascut contra el Sevilla (1-0) i ha trencat una ratxa de més sis mesos sense guanyar a casa que li permeten sortir de la zona de descens.

La versió del Girona en la primera part ha estat totalment diferent a la que ha ofert en els últims partits. Els d'Eusebio han tingut la pilota i han disposat de les millors ocasions. Stuani, en el minut tres, ha xutat molt desviat. Sorprenentment, el jugador més ofensiu dels gironins ha estat Bernardo. Dues rematades seves de cap han vorejat l'1-0. La primera, en el minut 23, l'ha rebutjat Vacklic i la segona, en el minut 32, s'ha estavellat en el travesser.

El Sevilla, per la seva part, ha trepitjat l'àrea del Girona en dues ocasions. En el minut 13, Bono ha estat ràpid i ha neutralitzat una arribada de Munir, i en el 39, el porter marroquí ha aturat un xut de fora l'àrea de Sarabia.

En la segona part, el Girona tampoc ha deixat de prémer l'accelerador i Muniesa ha tingut la primera ocasió en el minut 53. Al quart d'hora, Portu ha disposat d'una oportunitat presagi del que seria el gol. En la següent jugada, una combinació amb suspens entre Stuani, Pere Pons i Portu, l'ha culminat el jugador murcià en l'1-0.

A partir d'aquí, els nervis s'han apoderat del partit i el Sevilla ha pressionat amb una ocasió de Ben Yedder en el minut 65 que ha aturat Bono. Borja i Stuani també han tingut les seves opcions per ampliar el 1-0, però no han tingut prou fe. Banega ha tingut l'última opció d'empatar el partit, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser.