Futbol

El Girona té a prova Franck Songo'o, fill de l'exporter del Dépor

Fa temps que el Girona estudia la possibilitat d'incorporar nous jugador a l'equip per reforçar la plantilla. De moment, des d'aquest dimarts té a prova Franck Songo'o, fill de l'exporter del Dépor. El camerunès, de 24 anys, actualment es troba a l'atur, i estarà sota les ordres de Raül Agné fins que el tècnic decideixi si vol que formi part de l'equip o no. De moment, ja ha fet el primer entrenament amb els blanc-i-vermells.

Actualitzat
Cara nova en l'entrenament d'aquest matí. Primera sessió per a Franck Songo'o. El camerunès es troba a les ordres d'Agné fins que el de Mequinensa decideixi si vol que formi part o no de l'equip. El fill de l'exporter del Dépor Jacques Songo'o i germà de Yann, el central del Sabadell, actualment es troba a l'atur, tot i que assegura mantenir-se en forma.

Afirma que se sent còmode jugant en qualsevol de les dues bandes o com a davanter. Preveient la seva arribada a l'equip, des de fa un parell de jornades, ha seguit més de prop els enfrontaments dels gironins.

El jugador, tot i tenir vint-i-quatre anys, acumula molts equips en el seu currículum. Format al planter blaugrana, també ha jugat amb el Saragossa, la Reial, l'Albacete i equips de la lliga anglesa.
Anar al contingut