Futbol

El Girona tanca la nova campanya d'abonaments en arribar a la xifra rècord de 7.000 abonats

La bona dinàmica del primer equip i el llançament de la campanya d'abonaments que ha portat per nom "Suma't a la passió" s'han fet notar a les oficines del club durant els últims tres mesos i s'ha aconseguit aquesta xifra rècord.

Actualitzat

Quan els resultats acompanyen, tot funciona. I aquest és el cas del Girona. El club català ha hagut d'aturar les noves afiliacions en arribar al seu sostre, els 7.000 abonats. Amb aquest xifra rècord, l'estadi de Montilivi, que pot acollir fins a 9.286 espectadors, serà territori dels abonats blanc-i-vermells. La resta de localitats aniran destinades als patrocinadors, venda d'entrades, futbol base i afició rival.

La bona dinàmica del primer equip, que va vèncer aquest dissabte el Getafe deixant el tercer classificat a deu punts de diferència, s'ha fet notar a les oficines del club durant els últims tres mesos. Després del llançament de la campanya d'abonaments que el club va llançar a la segona volta, que ha portat per nom "Suma't a la passió" ha durat ben poc i els 7.000 abonats d'aquesta temporada és la xifra més alta mai assolida pel club.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut