Girona

El Girona tanca la Lliga amb un triomf davant del Las Palmas (1-2) i un doblet de Stuani

Un doblet de Stuani dona els punts al Girona en l'últim matx dels del Machín aquesta temporada

Lluís CervellóActualitzat

El Girona ha guanyat al camp del Las Palmas per 1 gol a 2 en l'última jornada de Primera Divisió. L'equip de Pablo Machín tanca el curs de l'estrena a la categoria de manera excel·lent, amb 51 punts.

El primer gol ha arribat molt aviat, al minut 5. Una centrada de Portu l'ha convertit en gol Cristhian Stuani.  La reacció del conjunt canari, però, ha estat ràpida. Al minut 13, Pere Pons ha comès un penal que Calleri ha transformat en l'empat a un.

Abans d'arribar al descans, al minut 42, Stuani ha repetit. L'uruguaià ha recollit una pilota dins l'àrea per marcar el seu 21è gol a la Lliga (1-2).

A la represa, el porter Bono ha estat providencial enviant a córner un xut molt ajustat de Halilovic. Fins al final, però, han passat ben poques coses i el Girona no ha patit per assegurar els tres punts.