Girona

El Girona suma una victòria de prestigi contra el Manchester City al Trofeu Costa Brava (1-0)

Portu, en el minut 14, ha fet el gol del triomf del Girona, que ha derrotat un rival de Champions quatre dies abans de debutar a Primera Divisió

Quatre dies abans de debutar a Primera Divisió contra l'Atlètic de Madrid, el Girona ha aconseguit aquest dimarts a la tarda una prestigiosa victòria contra el Manchester City de Pep Guardiola. L'únic gol del partit ha arribat en el minut 14 de la primera part. Centrada d'Aday, rellisca Leroy Sané i la pilota arriba a Portu, que supera el porter del City, l'exblaugrana Claudio Bravo. El marcador ja no s'ha tornat a moure i l'equip de Machín s'ha emportat la victòria i la 41 edició del Trofeu Costa Brava.

Davant d'un rival de Champions, el conjunt de Pablo Machín ha donat una bona imatge i ha superat amb nota l'últim assaig previ al debut a la lliga. El City, amb molts suplents, s'ha vist sorprès per un Girona molt motivat i que no ha tingut res a veure amb l'equip dels amistosos anteriors contra l'Olot i el Reus.

Abans del gol de Portu, Gorka Iraizoz ha estat decisiu desviant un xut perillós de Sané en la primera ocasió clara de perill. Al descans, el Girona ha mantingut el mínim avantatge en el marcador i, en la represa, els anglesos s'han abocat en busca de l'empat.

En el tram final, Guardiola ha donat entrada a Gabriel Jesús i el City ha disposat de dues clares ocasions per fer l'empat a un. En la primera, Gorka ha desviat el xut de Bernardo Silva i, en la segona, el davanter brasiler ha estavellat una rematada des de la frontal al travesser. Amb el xiulet final, el Girona ha pogut celebrar una victòria que li servirà per agafar moral de cara al debut oficial en una temporada històrica, la del debut a la Primera Divisió.