El Girona s'ofusca amb el Rayo Vallecano i suma la seva tercera derrota consecutiva (1-3)

Els de Pablo Machín ja acumulen tres derrotes consecutives, davant del Cadis, l'Oviedo i, aquest dissabte, el Rayo Vallecano. Tot i això, els gironins encara tenen marge i continuen en la segona plaça.

Després de dues derrotes consecutives, amb el Cadis i l'Oviedo, el Girona havia de guanyar sí o sí a Montilivi per recuperar el bon camí a la Lliga. El rival, un Rayo amb urgències i amb un peu d'estar a la zona de descens. Els de Pablo Machín no han estat capaços de superar un conjunt madrileny que ha plantat cara (1-3).

El Rayo ha deixat els jugadors gironins en xoc amb el primer gol, ben d'hora. En el minut 9, Santi Comesaña ha rematat de cap des del centre de l'àrea marcant el primer gol dels madrilenys (0-1). El Girona no ha sabut reaccionar i deu minuts més tard ha arribat el segon gol, amb una altra rematada de cap, en aquest cas de Roberto Trashorras (0-2).

Pedro Alcalá, a cinc minuts del descans, ha aconseguit maquillar una mica el marcador de cara a afrontar la segona part amb més garanties. El tercer gol del partit també ha estat fruit d'una rematada de cap, una canonada imparable per a Gazzaniga (1-2). Borja ha estat a punt d'empatar el partit abans del pas pels vestidos, però el porter del Rayo ho ha aconseguit evitar.

A la segona part, el Girona ha sortit amb la intenció de guanyar el partit. El Rayo ha aguantat l'embranzida gironina en els primers minuts i ha aprofitat la primera oportunitat de marcar del segon temps desarmant els de Machín, que tornaven a estar dos gols per sota. Javi Guerra, assistit per Embarba, ha fet l'1-3 amb una rematada amb el pit, tot just davant de René, que no ha pogut fer res per aturar-lo.

Amb aquesta, el Rayo tan sols suma dues victòries fora de casa aquesta temporada, mentre que el Girona suma tres derrotes consecutives, que de moment no afecten la classificació, ja que els de Machín encara tenen prou marge per poder recuperar sensacions.