Els jugadors del Girona, escoltant les explicacions de Pablo Machín
Girona

El Girona s'entrena sense Stuani, Olunga, Mojica ni Bounou

L'empat davant l'Atlètic ha deixat com a seqüeles tres baixes per al primer entrenament de la setmana. Pel que fa a Stuani, passarà més proves arran del traumatisme cranioencefàlic que va tenir fa 10 dies

Actualitzat

Després del meritori empat aconseguit al Wanda Metropolitano, el Girona ha tornat aquest dimarts als entrenaments amb una sessió amb força absències: Cristhian Stuani, Michael Olunga, Johan Mojica i Yassine Bounou "Bono", per diferents motius, no hi han pres part.

El porter marroquí, que va haver de ser substituït en el descans del duel contra l'Atlètic de Madrid per un fort cop amb Diego Costa, no s'ha exercitat per precaució, igual que Mojica i Olunga, que van acabar el partit amb sobrecàrregues.

En el cas de Stuani, la baixa es deu al traumatisme cranioencefàlic que va tenir en el partit contra el Las Palmas de la penúltima jornada.

El Girona havia anunciat que l'ariet uruguaià, el "pichichi" de l'equip amb 10 gols en 17 partits, s'aniria reincorporant als entrenaments durant la setmana passada, però la recuperació ha anat més lenta del previst i aquest mateix dimarts serà sotmès a proves per determinar l'evolució del cop.

Per compensar l'absència de Bono a la porteria i de Stuani i Olunga a la davantera, Pablo Machín ha citat tres porters del filial i el migcampista camerunès Kevin Soni, que acaba de renovar el contracte amb el club de Montilivi fins al 2022. A més, el central del Peralada-Girona B Bambo Diaby també s'ha exercitat amb el primer equip.

Anar al contingut