Pep Guardiola i Erling Haaland celebren un dels gols del noruec a Anglaterra
Pep Guardiola i Erling Haaland celebren un dels gols del noruec a Anglaterra
Girona

El Girona s'enfrontarà al Manchester City en partit amistós

L'equip blanc-i-vermell completarà la seva preparació durant la pausa mundialista mesurant les seves forces amb un rival d'entitat

Actualitzat

El Girona estava pendent de tancar partits amistosos durant la pausa mundialista per no afrontar la represa a la Lliga amb una pèrdua de ritme. I no ha pogut trobar millor rival: L'equip blanc-i-vermell s'enfrontarà al Manchester City, vigent campió de la Premier League anglesa, en un amistós que es jugarà a l'Academy Stadium de Manchester, el segon camp del City. 

El partit està previst per dissabte 17 de desembre a les dues del migdia. Els dos clubs n'han fet difusió a les xarxes socials. 

 

 

Els dos clubs tenen un fort lligam, ja que pertanyen al mateix grup empresarial, el City Group. Però també tenen un vincle familiar: Pere Guardiola, president del consell d'administració del club gironí, és el germà de l'actual tècnic del City, Pep Guardiola.    

El quart partit de la pausa mundialista

El partit contra el City serà el quart d'aquest mes llarg de treva. El Girona, que es troba actualment fent un stage a Estepona (Màlaga), s'enfronta aquest dijous a l'Standard de Lieja i dissabte al Niça francès. De tornada a Girona, mesurarà les seves forces amb l'Osasuna, el dimecres 14 de desembre a La Vinya. 

Anar al contingut