Espanyol - Girona

El Girona s'endú el derbi contra un Espanyol estèril (0-1)

El Girona es retroba amb la victòria després de deixar-la escapar en els últims instants dels dos últims partits. L'Espanyol es mostra inoperant en atac i l'afició acomiada amb xiulets l'equip.

Josep M. PuigActualitzat

El Girona recupera les sensacions amb la victòria en el derbi (0-1) i envia l'Espanyol a la zona de nervis de la Primera Divisió. Els gironins han estat millors i en cap moment han patit per la victòria. L'estadi blanc-i-blau ha acomiadat l'equip amb xiulets i amb crits demanant la dimissió de Quique Sánchez Flores.

Els primers minuts del derbi han estat pel Girona amb més possessió de pilota que no pas perill real sobre la porteria de Pau López. Ramalho ha rematat alt a la sortida d'un córner en el minut 7. A poc a poc l'Espanyol ha anivellat el partit i també de córner ha tingut una ocasió David López al minut 21.

A partir d'aquí les oportunitats han escassejat i els dos equips ho han intentat només des de fora l'àrea. Els xuts de Piatti (minut 40) i Borja (minut 42) s'han perdut per sobre el travesser. L'ocasió més perillosa ha estat de Pere Pons. El seu xut llunyà l'ha enviat a córner a mà canviada el porter local. I d'aquest córner, en una jugada assajada dins l'àrea, Timor n'ha tret petroli i ha avançat els gironins en el descompte.

La segona part s'ha mogut dins la tranquil·litat els primers 25 minuts. Una centrada xut pentinada per Gerard Moreno i l'ha enviat a córner Bono. El Girona no ha inquietat fins a la mitja hora. Portu s'ha quedat amb una pilota dins l'àrea però el seu xut ha estat defectuós. En les acaballes, el mitja punta ha disposat d'una altra clara ocasió però el seu xut ha anat al travesser