Quique Cárcel, secretari tècnic del Girona
Quique Cárcel, secretari tècnic del Girona
Girona

El Girona s'encalla en el mercat d'hivern: dues sortides, cap arribada

El Girona ja ha donat sortida a 2 jugadors, i en breu podria deixar-ne marxar un altre. A un dia i mig del tancament del mercat d'hivern, però, encara no ha fet cap fitxatge

Actualitzat

Aquest dimecres tanca el mercat de fitxatges d'hivern, en què els equips aprofiten per reforçar-se. El Girona, però, no ha mogut encara fitxa en aquest sentit. Hi ha hagut sortides, això sí. Han marxat dos jugadors i a la llista s'hi podria afegir Kayode. Davant d'això, Pablo Machín demana fitxatges per compensar la plantilla.

Amb les portes de sortida obertes del Girona en el mercat d'hivern, Boulaya i Marlos Moreno ja fa dies que gaudeixen de minuts amb el Metz i el Flamengo. I el següent que pot agafar les maletes és el davanter Kayode, a qui el seu seleccionador ja ha amenaçat: o té minuts o no anirà al Mundial. Davant aquest panorama, l'entrenador Pablo Machín demana reforços de seguida.  

La direcció esportiva té un dia i mig per moure fitxa amb molts noms sobre la taula. La prioritat és reforçar les posicions ofensives, i de noms al secretari tècnic Quique Cárcel no n'hi falten. El Sevilla no vol deixar marxar la primera opció, Marc Gual, i Ruben Rochina, ara al Rubin Kazan i amb ofertes de mig món, també és a l'agenda. Les pròximes hores seran frenètiques a Montilivi i és que el Girona és un dels quatre equips que a hores d'ara encara no ha fet cap fitxatge en aquest mercat d'hivern. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut