bàsquet

El Girona s'avança en els quarts de final del play-off d'ascens a l'ACB (74-66)

Xavi FrancèsActualitzat

El Bàsquet Girona s'ha avançat en els quarts de final del play-off d'ascens a l'ACB amb una victòria per 74 a 66 davant el Corunya. Jawara, amb 16 punts, ha estat el més destacat d'uns gironins que sumen la primera de les tres victòries necessàries per ser a la final four.

L'equip gallec s'ha posat al davant en l'inici de partit, però després d'una gran acció amb una esmaixada de Marc Gasol, l'equip no ha tornat a anar per sota en el marcador durant la primera meitat. Un triple llunyà de Josep Franch ha donat un màxim avantatge de sis punts a falta de quatre minuts per al descans. El Corunya, però, no ha afluixat i ha aconseguit retallar fins al 32-29 amb què s'ha arribat al descans.

El Girona ha sortit amb una marxa més a la segona meitat i ha aconseguit ràpidament un parcial de 6-0. Els catalans eren molt més intensos al davant i al darrere, i han arribat a col·locar-se 14 punts per sobre en el marcador.

Baixada en el tram final

A falta de dos minuts i mig per al final del partit, el Girona guanyava de 14 punts i en poc més d'un minut els visitants s'han acostat a només cinc punts en el marcador. Quan la pilota més cremava ha aparegut Josep Franch per fer una gran cistella, i finalment ha estat Jawara qui ha tancat el partit amb un gran triple a l'últim minut.