L'últim entrenament del Girona a La Vinya
Segona Divisió

El Girona rep l'Oviedo amb l'objectiu de donar continuïtat a la primera victòria de la temporada

Els de Francisco s'enfronten a l'Oviedo aquest diumenge a Montilivi i ho faran sense Stuani, que continua amb les molèsties al genoll, ni Juanpe, lesionat

Cristina Busquets Rovira

La victòria que el Girona va aconseguir l'última jornada a Leganés amb el gol de Sylla ha donat ànims als de Francisco per afrontar la visita de l'Oviedo aquest diumenge a Montilivi:

"La victòria ens ha donat molta força per creure en el que farem. La victòria ha estat un bàlsam per treballar i per anar agafant els conceptes que tots volem. L'Oviedo és un equip que està demostrant ser un equip ambiciós que va a camp contrari a la pressió i que s'organitza molt bé, amb jugadors molt experimentats a la categoria."

El conjunt asturià arriba a Girona després de guanyar l'Sporting -que tenia ple de victòries fins aleshores- i fer-li perdre el liderat de la categoria. Per al partit, Francisco ha confirmat la baixa de Cristhian Stuani, que es perdrà el segon partit consecutiu. L'uruguaià continua recuperant-se de les molèsties al genoll. Juanpe també és baixa, mentre que Nahuel Bustos, que ha arribat aquesta setmana a Girona, està preparat:

És un jugador que es posarà físicament ràpid al 100% i jo crec que el disfrutarem. És un jugador d'àrea, amb molt bon xut, finalització que s'associa bé... Un jugador treballador. Molt complet. Per això està aquí i el club ha fet l'esforç perquè vingui. És un jugador al qual li podem treure molt de rendiment i ell ve conscienciat per això."

Ramalho i Muric han tornat fa poc de les seves respectives seleccions i mentre que el basc ha completat un entrenament, el kosovar encara no s'ha exercitat. Davant d'aquesta situació, Francisco no ha volgut donar pistes de si Juan Carlos continuarà sota pals o de si Bueno es mantindrà a l'eix de la defensa.
Anar al contingut