Futbol

El Girona rep el Celta en un duel directe per les places europees

L'equip blanc-i-vermell s'ha de refer de la golejada encaixada al Camp Nou per obtenir aquest vespre (21.30) un triomf que li permeti mantenir les opcions a la Lliga Europa

Actualitzat

El Girona ha encaixat aquest dissabte la pallissa més contundent des que és equip de Primera, però sense temps per pair-la li arriba l'oportunitat de revenja. L'equip blanc-i-vermell rep el Celta aquest vespre (21.30) en un duel que port marcar la lluita per les places europees.

L'equip viguès és ara mateix vuitè amb un punt més que el Girona que és desè. Guanyar aquest vespre, a més de superar el Celta a la classificació, permetria al Girona decantar al seu favor el "goal average" particular, ja que a la primera volta, el duel de Balaídos es va saldar amb un empat (3-3).

Cristhian Stuani recuperarà molt probablement la titularitat a la punta de l'atac gironí en lloc del "Choco" Lozano, mentre que Johan Mojica tornarà al carril dret. Això desplaçarà Pablo Maffeo a l'esquerra en el lloc d'Aday Benítez, que arrossega molèsties. Són els canvis que medita Pablo Machín, tot esperant que el 6-1 del Camp Nou no hagi afectat gaire l'ànim dels seus jugadors.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut