Futbol

El Girona rep el Cadis amb la il·lusió de seguir a la Copa

Tot i que la Lliga és el principal objectiu, Francisco reconeix que els fa molta il·lusió la possibilitat d'eliminar un rival de Primera com el Cadis, que aquesta temporada ha estat capaç de derrotar el Barça, el Madrid i l'Athletic Club. Stuani entrarà a la convocatòria

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Francisco Rodríguez pensa que el Girona pot eliminar el Cadis a Montilivi, dissabte a les 4 de la tarda, en els 16ns de final de Copa. L'equip té molta il·lusió en poder superar un rival de consideració.

"El Cadis era a Segona l'any passat, però la veritat és que a Primera estan fent una campanya increïble: han derrotat el Barça, el Madrid i l'Athletic Club, i,  per tant, serà molt difícil guanyar-los."

 El Cadis és el 9è classificat de Primera amb 23 punts. Francisco té clar que passar als vuitens no serà gens senzill. "Som honestos; serà molt difícil, però ho intentarem", ha dit. Per mirar d'aconseguir-ho, Francisco confia en la tornada de Christian Stuani, que s'ha perdut 3 partits després d'estar dues setmanes lesionat a l'abductor. "Stuani entra a la convocatòria. Ja s'ha entrenat amb normalitat. A veure si podrà jugar des del començament". Juanpe i Luna, en canvi, encara no estan a punt.      

 "Estem centrats a la Lliga, però és cert que la Copa ens ha anat bé per donar minuts als joves i als jugadors que venien de lesions. Mirarem de treure el millor equip contra un rival favorit."

 Francisco vol que el seu equip "arribi de manera fluïda a l'àrea contrària, al marge del dibuix tàctic" i que sigui "valent en els duels". Ha destacat també que està satisfet del partit contra la Ponferradina, encara que al final no es va poder guanyar (1-1). "Hem de ser ambiciosos i dominar totes les fases del joc, com l'última mitja hora del partit contra el Lugo (2-1)" en l'anterior eliminatòria de la Copa. 

 El fet que la Copa es jugui, en aquest cas, en cap de setmana, fa que el pròxim partit dels gironins --contra l'Espanyol, dissabte 23, a Montilivi-- permeti un marge de 7 dies entre un partit i l'altre. Un autèntic luxe en temps de pandèmia. 

             "Els jugadors amb menys minuts tenen més opcions de jugar contra el Cadis, però no distingiré entre els titulars de demà i els que puguin jugar contra l'Espanyol. El que jugui demà pot fer-ho també contra els blanc-i-blaus."

Francisco s'ha referit també a l'argentí Nahuel Bustos.

              "És un dels jugadors que ha de fer un pas endavant i treure la seva millor versió. És veritat que l'equip troba a faltar els seus gols, però l'important és que seguim confiant en ell. Ens faria il·lusió que marqués, evidentment, però el primer és l'equip." 

Sobre la possibilitat d'entrades o sortides al mercat d'hivern, Francisco ha destacat que tot està molt aturat però que en els 15 dies que encara queden no es pot descartar res. "Ja es veurà", ha sentenciat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut