Quique Cárcel seguirà com a director esportiu del Girona fins al 2022 (@GironaFC)
Girona

El Girona renova el contracte de Quique Cárcel fins al 2022

El director esportiu del conjunt gironí va arribar a Montilivi el 2014 i durant la seva direcció esportiva el club ha viscut els millors anys de la seva història

Actualitzat

El Girona ha anunciat de forma oficial un acord per a la renovació del contracte del director esportiu, Quique Cárcel, fins al 2022. Cárcel va arribar a Montilivi l'estiu del 2014 i sota la seva direcció esportiva els gironins han viscut els anys més brillants de la seva història, que van culminar el curs passat amb l'ascens a Primera Divisió.

La roda de premsa de presentació de l'acord entre el Girona i el seu director esportiu tindrà lloc aquest dijous a les 11 del matí a Montilivi. Una de les decisions imminents que haurà de prendre Quique Cárcel serà trobar l'entrenador que agafi el relleu de Pablo Machín a la banqueta gironina la temporada que ve.

Eusebio, el millor situat com a relleu de Machín

Cárcel ja ha parlat amb diversos entrenadors per buscar el candidat a la banqueta. A banda d'Eusebio Sacristán i Juan Carlos Unzué, també ha parlat amb Míchel González i Fran Escribá, tot i aquest últim ha refusat la proposta. Ara mateix, peró, sembla que Eusebio seria el més ben col·locat per agafar el relleu de Machín després que dos candidats més, els catalans Domènec Torrent i Òscar Garcia Junyent, han quedat descartats.

Anar al contingut