Segona Divisió

El Girona remunta l'Sporting a Montilivi i es retroba amb la victòria quatre jornades després (2-1)

El Girona aconsegueix remuntar l'Sporting (2-1) en un partit que ha començat amb Isaac Becerra com a jugador destacat, salvant fins a 4 ocasions a la primera part. L'Sporting s'ha avançat gràcies a un gol d'Hugo Fraile al minut 13 i el Girona ha capgirat el marcador a la segona. Felipe Sanchón, de penal, i Eloi Amagat, de falta, han conduïit l'equip a trencar una ratxa de quatre jornades consecutives sense conèixer la victòria.

El Girona aconsegueix remuntar l'Sporting (2-1) en un partit que ha començat amb Isaac Becerra com a jugador destacat, salvant fins a 4 ocasions a la primera part. L'Sporting s'ha avançat gràcies a un gol d'Hugo Fraile al minut 13 i el Girona ha capgirat el marcador a la segona. Felipe Sanchón, de penal, i Eloi Amagat, de falta, han conduït l'equip a trencar una ratxa de quatre jornades consecutives sense conèixer la victòria.

El Girona, amb Jandro titular, no ha fet una bona primera part. Les pèrdues de pilota constants, amb un Isaac Becerra salvant els mobles de l'equip amb quatre aturades i cap xut entre els tres pals han estat el més destacat dels quaranta-cinc minuts. Els gironins haurien pogut encaixar més gols si no hagués estat per la bona actuació del seu porter. L'acció més destacada dels blanc-i-vermells a la primera part ha estat una rematada de cap de Jandro que ha sortit desviada pel costat de la porteria de Cuéllar. El gol asturià ha arribat al minut 13, quan Fraile, després de guanyar l'esquena a Juncà, ha superat un Becerra avançat. L'Sporting ha pogut ampliar l'avantatge abans del descans, però Becerra un altre cop ha salvat una ocasió clara.

La segona també ha començat amb una bona actuació del porter gironí, però, al minut 70, els de Ricardo Rodríguez han començat a retallar distàncies després que Lora cometés un penal sobre Felipe Sanchón. El blanc-i-vermell no ha fallat dels dels onze metres i el Girona, amb un home més s'ha envalentit. El segon gol gironí ha arribat de falta. Eloi Amagat l'ha executat i ha fet entrar la pilota a la porteria de Cuéllar.

Amb la victòria, els gironins sumen tres punts molt valuosos que els mantenen a la part mitjana de la classificació i trenquen una ratxa de quatre jornades consecutives sense guanyar.