Girona

El Girona recupera Pere Pons per rebre l'Alabès a Montilivi

La gran novetat de la convocatòria, formada pels 17 jugadors disponibles del primer equip més Valery del filial, és el retorn de Pere Pons, un cop recuperat dels problemes físics

Actualitzat

Eusebio Sacristán ha donat la llista de convocats del Girona per afrontar la visita de l'Alabès a Montilivi. La gran novetat de la convocatòria, formada pels 17 jugadors disponibles del primer equip més Valery del filial, és el retorn de Pere Pons, un cop recuperat dels problemes físics. Respecte a l'últim partit de Lliga al camp del Llevant també torna Doumbia, que ja va jugar contra l'Atlètic de Madrid a la Copa, mentre que el coreà Paik i Pachón són baixes.

La sessió d'aquest divendres al matí ha començat amb mitja hora de retard perquè la gespa de Montilivi estava glaçada, però l'equip gironí ha pogut preparar el partit contra els vitorians. Serà l'últim de la primera volta i, si els gironins guanyen, sumaran 26 punts -per tant, igualarien la primera volta de l'any passat, quan Pablo Machín entrenava l'equip-.

En la roda de premsa posterior a l'entrenament, Eusebio ha destacat la importància del partit amb l'objectiu de trencar una ratxa de cinc jornades sense guanyar contra un Alabès que arriba a Montilivi com a equip revelació i situat en una sorprenent quarta posició de la Lliga.

"El partit de demà és important. Volem treballar perquè una nova victòria arribi al més aviat possible. Estem contents ja que competim els partits i de com juguem. Sempre treballem per obtenir un premi més gran, que són els tres punts. Esperem que sigui demà."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut