Pablo Machín va ser expulsat al Municipal de Reus

El Girona presentarà al·legacions per l'expulsió de Pablo Machín al Municipal de Reus

El tècnic gironí va veure la targeta vermella directa després que, segons apunta l'acta, va colpejar amb violència una ampolla que hi havia a la seva àrea tècnica i l'aigua que contenia va esquitxar el quart àrbitre

El Girona presentarà al·legacions al Comitè de Competició per l'expulsió del tècnic Pablo Machín durant l'últim partit de lliga jugat ahir a Reus, que va acabar amb victòria gironina per 1 a 2.

Machín va veure la targeta vermella directa després que, segons apunta l'acta, va colpejar amb violència una ampolla que hi havia a la seva àrea tècnica i l'aigua que contenia va esquitxar el quart àrbitre.

El Girona avantatja ara per onze punts el primer equip que li disputa la seva plaça d'ascens directe, el Cadis, que serà el pròxim rival a visitar Montilivi. Per aquest duel vital, els gironins tindran les baixes segures, per sanció, d'Alcalá i Rubén Alcaraz.