Girona

El Girona portarà a la samarreta "Orgull gironí"

El conjunt gironí ha anunciat que portarà a la samarreta el lema "Orgull gironí" fins a final de temporada. Es descarta així un patrocinador principal en l'estrena a Primera Divisió.

Actualitzat

El Girona estrenarà al Camp Nou una nova samarreta amb el lema "Orgull gironí" al pit. Arran d'una consulta digital en què es demanava als socis que triessin un lema per identificar l'equip, i tenint en compte que el Girona no té patrocinador, els resultats van ser aclaparadors: dels més de 2.000 socis que van votar entre les 6 opcions disponibles, més del 60% de les respostes van ser per "Orgull gironí".

Fins al final de temporada a l'espera d'un patrocinador principal

Mentre el club segueix negociant amb diferents empreses interessades a patrocinar el frontal de la samarreta blanc-i-vermella, s'ha pres la decisió d'aprofitar aquest espai disponible per donar visibilitat un lema que resumeix el que sent actualment l'afició blanc-i-vermella. Si no es tanca cap patrocini abans d'acabar la temporada, el primer equip competirà amb els equips més grans de la Lliga lluint el lema "Orgull gironí" fins a final de temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut