Girona

El Girona planta cara al Reial Madrid, però surt golejat del Bernabéu (6-3)

Dos gols de Stuani han il·lusionat els gironins, que mai han donat l'esquena al partit en un duel embogit que ha decantat la voracitat de Cristiano Ronaldo, autor de quatre dels sis gols del seu equip

Josep M. PuigActualitzat

El Reial Madrid s'ha emportat els tres punts en el duel contra el Girona però ha hagut de suar de valent per desfer-se de l'empenta dels de Machín. Els gironins, tot i la derrota, són setens i mentenen vives les seves opcions de plaça europea.

El porter Bono ha estat el gran protagonista dels primers minuts del partit. Les seves intervencions en els minuts 5 i 7 han privat que els blancs es posessin per davant a les primeres de canvi després de les ocasions de Cristiano i Lucas Vázquez. El Girona no s'ha refet fins que Borja en el minut 10 ha donat el primer avis sobre la porteria de Keylos Navas. La defensa gironina ha cedit la seva solvència en el minut 11 després d'un desajustament defensiu a la sortida d'una córner que ha permès Cristiano Ronaldo obrir el marcador.

El Girona no s'ha vist sobrepassat pel gol. Tot al contrari, ha seguit fent el seu joc i una centrada de Borja en el minut quinze l'ha rematat llepant al pal Portu. El partit era una successió de cops de puny entre les línies ofensives dels dos equips. Aquest joc ha mantingut viu el Girona que en el minut 29 ha empatat el partit a pilota parada. De les botes de Granell ha nascut la centrada que ha permès Stuani marcar el seu gol número 16 en aquesta lliga. Al tram final de la primera part, han servit per demostrar l'estat de gràcia de l'internacional marroquí Bono que ha permès acabar els primers 45 minuts amb empat a un.

Pluja de gols a la segona meitat

La segona part no ha pogut començar pitjor per als interessos gironins. Una jugada de combinació entre Benzema i Cristiano ha permès al portuguès fer el 2-1 en el minut 48. 10 minuts després ha estat Lucas Vázquez qui ha fet el tercer després d'una passada de Cristiano. I en plena depressió gironina Cristiano Ronaldo ha aprofitat una refús de Bono per signar el seu hat-trick.

Però com en la primera part el Girona no s'ha enfonsat i en una nova jugada d'estratègia a la sortida d'un còrner, Stuani ha reduït diferències. El Madrid ha sentenciat amb el cinquè en el minut 86 de Bale però encara Juanpe ha tingut de fer el 5-3 a dos minuts del final. Ja en temps de descompte, la voracitat de Cristiano ha arrodonit amb un pòquer de gols el definitiu 6-3.