El Girona perd al camp del Cadis en un duel de favorits a l'ascens (2-0)

Pedro Alcalá, en el minut 31, s'ha fet el primer en pròpia porta i en el 90, Álex Fernández ha marcat el segon i definitiu. Stuani ha estat expulsat i es perdrà el pròxim partit contra l'Almeria

El Girona ha perdut al camp del Cadis en un duel d'aspirants a l'ascens a Primera i ha encaixat la segona derrota en cinc jornades. El conjunt gironí s'ha vist superat per un rival que es referma en el liderat en solitari amb un ple de cinc triomfs consecutius.

Pedro Alcalá, en el minut 31, s'ha fet en pròpia porta l'1 a 0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. En la represa, el Girona ha buscat el gol de l'empat però ha vist com en el 89 Stuani ha estat expulsat per doble targeta groga, la segona molt rigorosa, i es perdrà el pròxim partit contra l'Almeria, un altre rival directe. I en la següent jugada i amb inferioritat numèrica, Àlex Fernández ha fet la sentència definitiva.