Girona

El Girona perd a Vallecas (2-1), en un partit marcat per decisions arbitrals, i se li escapa el tren del play-off

Al Girona li han remuntat el partit a Vallecas i se li escapa el sisè classificat, el Rayo. Santi Bueno ha marcat l'únic gol dels gironins, que han vist com decisions arbitrals marcaven el partit, com un penal no assenyalat a Arnau i unes mans d'Óscar

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El Girona ha arribat a Vallecas amb baixes importants i el play-off en ment. Couto, als dos minuts, ha desaprofitat una ocasió d'or per marcar. Dimitrievski ha aturat la rematada del brasiler. Poc després, a Sylla se li ha escapat la centrada de Gumbau.

L'àrbitre no ha considerat penal la trepitjada de Fran García a Arnau en una primera part d'alternatives. El Rayo ho ha provat amb el xut escorat de falta directa de Bebé que ha tocat el pal. Trejo, amb una bona jugada individual, s'ha presentat davant de Juan Carlos, que li ha neutralitzat el xut. I de pilota parada, el Girona s'ha estrenat. En el 36, la falta servida per Gumbau l'ha rematada Santi Bueno al fons de la porteria. L'alegria dels gironins, però, ha durat menys de dos minuts. En el 38, el primer intent d'Antoñín l'ha allunyat amb la mà Juan Carlos però Comesaña ha aprofitat el refús per empatar.

A la segona part, Isi, que portava cinc minuts al terreny de joc, ha marcat el gol de la victòria amb un potent xut des de fora de l'àrea. En el 81, unes mans d'Óscar dins de l'àrea no han estat considerades penal per l'àrbitre, que ha revisat les imatges a la pantalla. Enfadada monumental d'un Girona que veu com el sisè classificat, el Rayo, se li escapa i amb ell, les opcions de disputar el play-off.