Copa del Rei

El Girona passa de la Copa i cau contra el Llevant (0-2)

Els gironins demostren que tenen el cap centrat en la visita diumenge del Madrid en la Lliga i es descomponen en defensa amb un 0-2

El Girona s'ha mostrat tou en l'anada del setzens de final de la Copa del Rei i ha vist com el Llevant encarrilava l'eliminatòria amb un plàcid 0-2. Els gironins, amb molts canvis a l'onze titular, han evidenciat que tenen el cap posat en la lliga i en la visita diumenge del Madrid a Montilivi.

En la primera part, el Llevant ha sortit endollat, però, de seguida, el Girona s'ha fet amo del partit. Tot i el domini territorial, els de Pablo Machín no han disposat de cap clara ocasió. Però una pèrdua de pilota de Douglas Luiz ha servit al Llevant per fer un contraatac de manual que ha permès a Boateng obrir el marcador en el minut 39. Els valencians han anat a més i, tres minuts després, el mateix Boateng ha disposat d'un un contra un amb Bono, però el porter marroquí ha aconseguit neutralitzar el 0-2.

En la segona part, el Girona l'ha iniciat amb una ocasió claríssima de Ramalho, que Oier ha enviat a còrner. Els gironins han creat perill, però els seus davanters han vist impossible convertir-lo amb gol. Marlos i Olunga han vorejat l'empat. Al contrari que el valencians. En la sortida d'un còrner en el minut 61 Doukoure ha rematat de cap un còrner que Bono no ha pogut rebutjar.

A cinc minuts del final, Borja ha executat un llançament de falta, però Oier s'ha mostrat molt segur durant el 90 minuts. Kayode ha disposat de l'última ocasió en el minut 90, però el davanter s'ha mostrar poc precís. La resta del partit no passarà a la història i només un miracle d'aquí un mes podria classificar els gironins.