L'estadi de Montilivi amb públic, abans de la pandèmia
Girona

El Girona participarà en un projecte pioner perquè el públic torni a Montilivi

El projecte Obrir Girona té com a objectiu obrir de forma segura els grans esdeveniments al públic

Actualitzat

El Girona Futbol Club participarà en un projecte que pretén fer retornar el públic als camps de futbol i als espectacles o als actes socials i comercials de gran magnitud. El projecte Obrir Girona, promogut pel Centre Blockchain de Catalunya, es desenvoluparà a finals de febrer i durant el mes de març, i estudia com el públic lliure de Covid-19 pot assistir als esdeveniments de forma segura.

El Girona ha traslladat aquesta iniciativa a la Lliga per treballar els detalls de la seva implementació a Montilivi, un cop el Consell Superior d'Esports (CSD) hagi donat el seu vistiplau.

Aquesta prova pilot es podrà dur a terme mitjançant una app al mòbil en la qual els certificats de proves serològiques o d'antígens i les vacunacions dels usuaris estiguin introduïdes i validades. Mitjançant la tecnologia blockchain, les dades dels usuaris estaran encriptades i, per tant, es preservarà la seva privadesa.  

El Centre Blokchain de Catalunya està participat per l'Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona, les Cambres de Comerç de Barcelona i Girona i el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya. El projecte Obrir Girona serà presentat en roda de premsa aquest divendres.  

 

Anar al contingut