Girona

El Girona no pot passar de l'empat davant d'un combatiu Llevant (1-1)

Un golàs d'Àlex Granell amb una canonada des de fora de l'àrea ha avançat els blanc-i-vermells, però Morales ha fet l'empat a 1

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Girona FC no ha pogut passar de l'empat 1 en el duel de Lliga després de l'aturada de seleccions contra el Llevant i això que els blanc-i-vermells han assaborit la victòria durant bona part de l'enfrontament gràcies al golàs de Granell que ha avançat els de Machín a l'inici de la segona part, però Morales ha aigualit el que hauria estat la setena victòria consecutiva a casa de l'equip català fent pujar l'1-1 definitiu.

Cartell d'entrades esgotades a l'estadi de Montilivi, 11.391 espectadors han ocupat les grades per veure i viure una nova gesta del Girona, aquest cop contra el Llevant. Els de Pablo Machín han sortit a la gespa amb la determinació que tants èxits els ha donat aquesta temporada. L'habitual joc desenfadat i descaradament ofensiu dels blanc-i-vermells, però, s'ha estavellat contra el desencert en el moment de culminar en una primera part d'allò més incisiva: pilotes al pal o bé fora per molt poc en les diverses ocasions que han protagonitzat Aday, Borja García, Portu, Àlex Granell i també Bernardo.

El Llevant, per la seva banda, ha mantingut el pols entomant les ràfegues ofensives del Girona i esperant amb paciència el moment per generar perill, moment que ha arribat just abans del descans quan Boateng ha fet un xut creuat en l'internament a l'àrea de Bono, però la pilota ha acabat al pal.

A la represa, s'han canviat els papers i el conjunt valencià ha agafat la iniciativa, però l'equip català s'ha mantingut concentrat esperant l'oportunitat, que no s'ha fet esperar. En el minut 52, Àlex Granell ha perforat la porteria d'Oier amb una canonada imparable des de fora de l'àrea que ha fet pujar l'1-0 en el marcador. Instants després, Stuani ha tingut el segon a les seves botes, però el xut li ha sortit fora per molt poc.

Però el Llevant ha reaccionat a una defensa molt avançada del Girona i Morales ha pescat una pilota penjada a l'àrea i ha superat Bono en l'un contra un per marcar a porteria buida, 1-1. Les repeticions televisives han confirmat, posteriorment, que el davanter del Llevant, per molt poc, estava en posició de fora de joc.

El gol de l'equip Paco López ha minat els ànims del Girona, que ha disputat els pitjors minuts de l'enfrontament i ha vist com el Llevant acaparava la iniciativa. Pablo Machín ha fet entrar el "Choco" Lozano per Portu, a la recerca d'un revulsiu que no ha acabat d'arribar. L'equip català ha donat per bo l'empat a un i s'ha replegat per neutralitzar les iniciatives dels visitants i evitar un ensurt d'última hora.