Decepció gironina per la derrota

El Girona no pot assaltar Ipurua i perd per 4 a 2

El gol número 90 de Christian Stuani amb la samarreta dels gironins no s'ha pogut celebrar amb una victòria de l'equip sobre l'Eibar

De bon començament, l'Eibar ha deixat clar que no volia sorpreses i ha portat la iniciativa del partit. Fins i tot, l'equip de José Luis Mendilíbar ha pogut obrir el marcador a les primeres de canvi. En el minut 6, Stoichkov ha protagonitzat una gran cavalcada des del centre del camp, però el seu xut ha sortit alt. Poc després -min. 9-, una gran assistència de Stoichkov no l'ha sabut aprofitar Fran Sol per obrir el marcador. Al quart d'hora de joc, Stuani ha disposat d'una gran ocasió de gol, però incomprensiblement ha fallat a boca de canó. Tot seguit, l' Eibar ha muntat ràpid un contracop que ha acabat en gol. Javi Muñoz, des de la frontal de l'àrea, ha engaltat una canonada amb la dreta davant la qual no ha pogut fer res el porter Juan Carlos.

L'alegria dels locals ha durat poc. Xabier Etxeita ha fet falta dins l'àrea sobre Bernardo Espinosa quan lluitaven de cap per una pilota. Stuani ha transformat el penal a l'estil Panenka. Era el gol número 90 de l'uruguaià vestint la samarreta del Girona. A les acaballes de la primera part,  Stoichkov ha desfet la igualada amb un potentíssim llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea que ha entrat com un coet per l'escaire dret de la porteria de Juan Carlos.

Stuani, de penal, i Nahuel Bustos han marcat els gols del Girona

La segona part ha començat de forma molt negativa per als interessos gironins. En el minut 52, a la sortida d'un còrner, badada defensiva de l'equip de Míchel. Blanco Leschuk ha fet una assistència de cap perquè, també amb el cap, Sergio Álvarez marqués el 3 a 1.

En el minut 55, Míchel ha fet un doble canvi per intentar un revulsiu. Ricard Artero ha substituït Jairo Izquierdo, i Samu Sáiz,  Pol Lozano. No ho ha aconseguit, ja que els locals han continuat controlant el joc. A més, en el 73, Juncà ha vist la targeta vermella directa en una acció manifesta de gol per fer caure un contrari i ha deixat l'equip de Míchel amb un jugador menys. No obstant, el Girona, mitjançant Nahuel Bustos, ha marcat el 3 a 2  amb un  llançament amb la dreta des de fora de l'àrea que ha entrat per a l'escaire esquerre.

L'Eibar no s'ha adormit i en el minut 83 ha marcat el 4 a 2 definitiu. Álvaro Tejero ha aprofitat un refús de la defensa del Girona a la sortida d'un còrner per engaltar un xut que ha sorprès Juan Carlos. Ara, el Girona ocupa la desena posició de la classificació amb 24 punts, mentre que l'Eibar és segon, amb 35.