Els gironins ha anotat tres gols en els últims minuts (LaLiga)
Segona Divisió

El Girona no perd la fe i empata amb el Sevilla Atlètic (3-3) en un final d'infart

Al Sánchez Pizjuán ha començat la Lliga per al Girona, que s'ha vist sorprès per un nouvingut a la categoria com el filial sevillista. Els de Machín, però, s'han encoratjat a la segona part i han acabat igualant un 0 a 3.

El partit al Sánchez Pizjuán ha començat força malament pels interessos del Girona. Davant d'un nouvingut a la categoria com el Sevilla Atlètic, els de Machín s'han vist sorpresos ben aviat. El primer mal presagi ha estat el gol anul·lat a Carlos Fernández després d'un xut directe de falta. Però tot i això, el partit s'ha mantingut amb empat a zero fins just abans del descans. Ha estat quan Cotán ha marcat després d'un servei de córner tancat i davant d'un Bounou força passiu. La represa ha estat tres quarts del mateix. El filial sevillista ha tret la pilota i en la primera jugada, sense que cap rival toqués la pilota, ha marcat Borja Lasso amb un xut potent des de la frontal. Poc hi ha pogut fer el porter del conjunt gironí. El Girona encara ha vist com se li complicaven les coses quan al 56, amb un xut encreuat Carlos Fernández ha fet el tercer. Els de Machín, lluny d'enfonsar-se, han tret pit i han buscat marcar. Longo, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, ha escurçat distàncies i Alcaraz s'hi ha afegit. Primer amb un potent xut des de fora de l'àrea i després aprofitant una pentinada de Longo en un servei de córner. Els gironins han sumat un valuós punt gràcies a no perdre la fe fins el final.