Girona

El Girona naufraga contra l'Osca i acaricia la zona de descens (0-2)

Els blanc-i-vermells han perdut a casa contra l'equip cuer i es queden a només un punt de la zona que marca el descens

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'esperada reacció del Girona, a Montilivi, contra l'equip cuer, ha estat un miratge que s'ha esvaït en poc més de mitja hora, el temps que ha necessitat l'Osca per posar-se amb un 0-2 que ha minat els ànims dels d'Eusebio.

Chimy Ávila ha superat Bono en dues accions gairebé consecutives. Primer, amb una canonada des de fora de l'àrea i, instants després, rematant a boca de canó una genial assistència de taló del català Enric Gallego.

El partit s'ha tornat boig en aquests moments, i és que, entre gol i gol del conjunt aragonès, Pedro Porro ha tingut una gran oportunitat a les seves botes, però una brillant intervenció del porter Santamaría ha aigualit les alegries quan mig Montilivi ja cantava el gol. Córner, i llavors, aquest cop sí, el Girona ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però el 0 s'ha mantingut a l'electrònic perquè l'àrbitre ha xiulat falta en una lluita per aconseguir rematar.

Just abans del descans, Portu s'ha enfadat molt quan ha caigut a dins de l'àrea fruit de la pressió d'un marcador, però el col·legiat no ha xiulat res.

A la represa, Eusebio ha fet entrar Paik i Granell en el lloc de Borja García i Valery per intentar capgirar el marcador. Els catalans han pressionat més i han disposat d'alguna ocasió, com una gran rematada de Juanpe, però la pilota s'ha estavellat a l'escaire.

El partit s'ha acabat de complicar quan Bernardo Espinosa ha vista la segona targeta groga i els blanc-i-vermells s'han quedat amb deu jugadors. L'Osca, conscient de la superioritat numèrica, ha deixat de recloure's al darrere i ha fet un pas endavant. L'incisiu Enric Gallego ha estat a punt de fer el tercer, però Bono, en una gran aturada, ho ha evitat.

Amb aquesta derrota, el Girona es queda en la quarta posició per la cua, a només un punt de la zona de descens, i ja suma deu jornades de Lliga sense guanyar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut