Joan Francesc Ferrer 'Rubi' ha prohibit l'entrada al vestidor al capellà de l'Sporting
Futbol

El Girona manté ferma l'aspiració d'ascens directe

Malgrat la inesperada derrota del cap de setmana passat davant del cuer, el Xerez, el Girona confia en l'ascens directe. El tècnic, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha assegurat que "aquest equip s'aixeca d'aquest cop segur, que ningú en tingui cap dubte", i ha reiterat que els seus són "els més ben col·locats per defensar el segon lloc".

Actualitzat
El Girona manté l'aspiració d'ascens a la Primera Divisió a falta de quatre jornades per al final de Lliga, malgrat la inesperada derrota del cap de setmana passat davant del cuer, el Xerez.

La combinació de resultats dels rivals directes va permetre que la plantilla gironina es mantingui com a segona classificada, posició que dóna plaça a la màxima categoria del futbol espanyol sense necessitat de disputar la promoció. "Hauríem signat aquest escenari a l'inici de Lliga", ha assegurat el tècnic, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", que està convençut que la derrota contra el Xerez no passarà factura.

Rubi ha arribat a assegurar que "aquest equip s'aixeca d'aquest cop segur, que ningú en tingui cap dubte", i ha reiterat que els seus són "els més ben col·locats per defensar el segon lloc".

"Si bé és veritat que fins ara només hem tingut males notícies pel que fa a les lesions, crec que ara només hi haurà notícies bones en aquest sentit", ha afegit.

El Girona afrontarà dissabte que ve dia 18 un complicat partit al camp del Vila-real: "Serà duríssim i molt complicat, però el nostre equip ha agafat una bona línia fora de casa i si corregim una mica els aspectes defensius que van fallar dissabte anirem al Madrigal a fer mal".

Els jugadors no estaran sols en aquell partit, ja que el club compta ja amb gairebé 500 aficionats apuntats per desplaçar-se a Castelló, un nombre que augmentarà al llarg de la setmana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut