Una imatge del Girona-Madrid de l'any passat (Reuters)
Girona

El Girona intentarà sorprendre el Reial Madrid al Bernabéu

El Girona buscarà recuperar les bones sensacions davant del conjunt blanc

Actualitzat

El Reial Madrid, revitalitzat i immers en el moment més dolç de tota la temporada, rep aquest diumenge, al Santiago Bernabéu, un Girona que passa per un mal moment i que si no és capaç de vèncer, enllaçarà el seu catorzè partit consecutiu sense conèixer la victòria, igualant la seva pitjor ratxa des de l'any 2008.

Després d'assaltar el segon lloc de la classificació de la Lliga amb la primera conquesta del Wanda Metropolitano i assaborint el millor dels seus moments de la temporada, el Reial Madrid encara, exultant, un duel davant un Girona que intenta allunyar-se de la zona de descens.

El Girona amb prou feines ha sumat quatre dels últims 30 punts possibles, protagonitzant una desoladora dinàmica que, a més de ressuscitar vells fantasmes i inseguretats, ha acostat els homes d'Eusebio Sacristán, que fins i tot van arribar a coquetejar amb l'Europa League durant un tram de la temporada, a les posicions de descens.

La fragilitat defensiva, il·lustrada en els 16 partits seguits que el Girona acumula sense deixar la porteria a zero, és un llast infranquejable per a un equip que no guanya a la Lliga des del 25 de novembre (1-3 a l'RCDE Stadium). Després d'encaixar un inesperat cop contra l'Osca (0-2), els blanc-i-vermells afronten el duel amb el Reial Madrid amb la mateixa il·lusió que els va permetre batre el conjunt blanc en el primer enfrontament entre tots dos a Primera (2-1).

Febrer ha llançat el Reial Madrid de Santiago Solari. Els exàmens que encarava els ha superat amb nota. Ratxa de triomfs en Lliga, cinc jornades seguides, bona imatge en el clàssic coper del Camp Nou amb un empat i bon resultat en el retorn de la 'Champions' amb el triomf a Amsterdam davant de l'Ajax (1-2). Veurem si el Girona pot tallar la bona ratxa del conjunt blanc i recuperar les bones sensacions sobre el terreny de joc.

Així ho ha celebrat el Girona al vestidor: 

 

Anar al contingut