Futbol

El Girona intentarà refer-se de l'última derrota a Montilivi en la seva visita al camp de l'Hèrcules

El Girona visitarà aquest dissabte l'Hèrcules d'Alacant i intentarà refer-se de l'última derrota que va encaixar a casa contra el Celta. En aquest desplaçament, la plantilla gironina estrenarà el nou autocar. Ja no hi ha les fotografies dels jugadors que hi havia fins ara perquè la majoria ja no són a l'equip aquesta temporada. Narcís Julià ha donat la llista de convocats per al partit, en què torna el davanter Roberto Peragón, després de complir el primer cicle d'amonestacions. Contra l'Hèrcules, el porter Dani Mallo tornarà a la titularitat, per la sanció de Jorquera, i la sorpresa és el porter suplent que viatja. Serà el juvenil Albert Quintana, de només 17 anys, perquè el tercer porter del Girona, David Pociello, està lesionat.

Actualitzat
Dani Mallo ha pujat al nou autocar del Girona sabent que aquest dissabte al Rico Pérez tornarà a ser titular després de 10 partits, per la sanció de Jorquera. La sorpresa és el porter suplent. Viatja a Alacant el juvenil Albert Quintana, de només 17 anys, perquè el tercer porter del Girona, Pociello, està lesionat.

A més de Quintana, la novetat és Peragón, després de complir el primer cicle d'amonestacions. Precisament, Narcís Julià no té clar amb quins davanters sortirà d'inici. Sí que té clar que, davant l'Hèrcules, el Girona no pot sortir deprimit per la derrota de la setmana passada a Montilivi contra el Celta.

L'Hèrcules, segon classificat i per tant candidat a l'ascens, no ha perdut encara a casa, on suma sis victòries i un empat.

Anar al contingut