Els jugadors del Girona en un partit d'aquesta temporada
Futbol

El Girona i el Ripoll disputen un partit benèfic a favor de la inclusió social en directe per Esport3

El partit es juga a les sis de la tarda i es podrà veure en directe a Esport3

Actualitzat

El Girona disputa aquest dilluns un partit benèfic amb el Ripoll, que juga a la Tercera Divisió, a  favor de la inclusió social, arran dels recents atemptats a Barcelona i Cambrils, que també han marcat la capital del Ripollès. El matx es jugarà al Camp Municipal de Ripoll i les entrades es venen a un preu únic de 10 euros.

Els beneficis aniran destinats a programes desenvolupats pel Consorci de Benestar Social del Ripollès. Tothom que no pugui assistir al partit, però que vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa, ho podrà fer a través de la pàgina web del Girona i entrarà en el sorteig de tres samarretes del primer equip (una de cada equipació) signades per tota la plantilla.

El president del Ripoll, entrevistat a Catalunya Ràdio, celebra la iniciativa del partit benèfic contra el Girona.

 

El Girona dona a conèixer els capitans de l'equip

El Girona ha donat a conèixer els cinc capitans per a la primera temporada de la història del club a la màxima divisió espanyola. Eloi, Granell i Aday tornaran a ser capitans. Eloi agafa el braçal de Richy, que es va retirar al juny, mentre que Granell, que ha exercit de capità en aquests dos partits, passarà a ser el segon. Christian Stuani serà el quart capità, i Alcalá, el cinquè.

Anar al contingut