Girona

El Girona guanya l'Extremadura (3-1) i torna a posicions de play-off

Els de Pep Lluís Martí es retroben amb una victòria a la Lliga tres jornades després gràcies al doblet de Stuani i al gol Aday. El Girona torna a situar-se en posicions de privilegi a la classificació. L'últim fitxatge dels gironins, Brandon Thomas, ha disputat els seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-vermella.

Cristina BusquetsActualitzat

El Girona necessitava imperiosament una victòria per no despenjar-se de l'objectiu de l'ascens. Els de Pep Lluís Martí l'han aconseguit davant de l'Extremadura, equip en descens, a Montilivi (3-1). La primera part ha estat de domini local, amb un setge constant a l'àrea visitant que ha trobat premi als sis minuts. La centrada d'Aday l'ha rematat de cap al fons de la porteria Stuani. I l'assistent del primer gol, Aday, ha estat l'autor del segon. El de Sentmenat ha estat implacable de falta directa. L'estirada de Casto ha estat insuficient per evitar que la pilota entrés al fons de la xarxa a tres minuts per al descans.

L'Extremadura ha reaccionat a l'inici de la segona part. Ho ha fet amb un gol de Cristian Rodríguez que ha culminat una jugada individual fins gairebé la línia de fons de Nono. El gol ha neguitejat els gironins que han disposat d'una gran ocasió iniciada per Marc Gual que, buscant connectar amb Stuani, ha trobat l'oposició de Lomotey. Durant un bon tram de la segona part, el Girona ha perdut el control i l'Extremadura ho ha notat. Willy, amb un xut creuat, ha buscat porteria. Davant d'aquesta situació, Pep Lluís Martí ha optat per fer debutar Brandon Thomas, el flamant fitxatge d'aquest mercat d'hivern. En el 77 ha aparegut el pitxitxi per donar tranquil·litat. A la sortida d'un córner, Juanpe ha prolongat la pilota i l'uruguaià, que s'ha desmarcat, ha tingut la canya a punt per fer el tercer. Divuitè gol de Stuani aquesta temporada. La victòria permet al Girona sumar 34 punts i se situa sisè, tornant-se a col·locar en posicions de play-off.