Girona

El Girona guanya el Tenerife gràcies a un gol de Franquesa (1-0) i se situa provisionalment en play-off

El Girona encadena la tercera victòria consecutiva davant del Tenerife gràcies al solitari gol de Franquesa en la primera part i se situa per primer cop provisionalment en zona de play-off

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El Girona ha rebut el Tenerife a Montilivi sent conscient que l'única manera de poder jugar el play-off passava per guanyar els canaris. Bueno, Gumbau i Stuani han estat les novetats dels de Francisco per al partit. Un enfrontament que ha començat amb uns primers minuts ensopits, en els quals Monchu ha dirigit un xut defectuós a les mans de Dani Hernández i Vada ha enviat un llançament fora. En el 33, un refús després d'un servei de córner ha donat pas al gol de Franquesa.

Franquesa, celebrant el gol (LaLigaSmartBank)

El lateral ha recollit el rebuig de Pomares per afusellar sense miraments la porteria de Dani Hernández. Just després, Stuani ha tingut el segon. L'uruguaià ha rebut una bona passada de Franquesa però el porter del Tenerife l'ha esperat bé i Sipcic ha tapat el refús abans que arribés Gumbau.

A la segona part, els d'Ivan Madroño han generat ocasions davant d'un Girona que s'ha dedicat a defensar-se. Sipcic, des del balcó de l'àrea petita, no ha estat capaç de connectar-la bé i el xut de Sashoua gràcies a la deixada de cares de Fran Sol ha sortit per sobre del travesser. Els de Francisco han aguantat el resultat favorable amb el qual han encadenat la tercera victòria consecutiva amb la qual accedeixen per primer cop aquesta temporada en zona de play-off, això sí, de manera provisional a l'espera dels resultats dels rivals.