Girona

El Girona goleja el Logronyès (1-4) i suma la quarta victòria consecutiva que el manté en zona de play-off

Els de Francisco encadenen la quarta victòria consecutiva a Las Gaunas gràcies al doblet de Stuani i els gols d'Arnau i Juanpe. El Girona es manté en zona de play-off gràcies a haver sumat 22 punts dels últims 27 possibles

Cristina Busquets RoviraActualitzat

A Las Gaunas ha sortit el mateix onze que va guanyar el Tenerife l'última jornada. De pilota parada han arribat els dos gols del Girona a la primera part. Als catorze minuts, Gumbau ha penjat una falta i Arnau Martínez l'ha rematada de cap al fons de la xarxa. Primer gol del de Premià de Dalt en el vuitè partit que ha disputat. Nano ha pogut empatar en el 24. En un mà a mà amb Juan Carlos, l'ha acabat picant fora. Abans de la mitja hora, l'àrbitre ha perdonat la segona groga a Petcoff, que hauria significat l'expulsió del jugador del Logronyès. En el 40, altre cop de les botes de Gumbau ha sortit el segon gol. Servei de córner servit pel de Campllong i rematada de cap d'Stuani, lliure de marca, al fons de la porteria de Santamaría.

Als deu minuts de la segona part, l'àrbitre, un cop revisades les imatges al VAR, ha assenyalat penal per una trepitjada de Bobadilla a Stuani. L'uruguaià, des dels onze metres, ha marcat el seu desè gol d'aquesta temporada. En el 65, Bárcenas ha estavellat el seu xut al pal. El panameny, juntament amb Stuani, han estat els dos primers canvis de Francisco. El tècnic andalús, amb el resultat favorable, ha començat a reservar peces pensant en el partit amb l'Sporting de la pròxima jornada. Minuts més tard, Franquesa, Gumbau i també Cristóforo han estat els jugadors canviats. Altre cop, d'estratègia, en el 85, Juanpe ha firmat el quart. Monchu ha penjat la falta, Sylla l'ha connectat però Santamaría ha refusat la rematada i l'ha aprofitada el canari per marcar. A l'afegit, el Logronyès ha fet el gol de l'honor. Rubén Martínez ha recollit la passada d'Andry per amb una bona definició picar la pilota per batre Juan Carlos.

Amb la victòria, el Girona porta sumats 22 punts dels últims 27 possibles i continuarà per segona jornada seguida en zona de play-off.