El Girona femení jugarà a Montilivi
El Girona femení jugarà a Montilivi
Girona

El Girona FC tindrà un equip a la Primera Divisió Nacional femenina

Les federacions catalana i espanyola han autoritzat l'absorció del Sant Pere Pescador femení

Actualitzat

El Girona FC tindrà equip femení sènior A, que jugarà a la Primera Divisió Nacional, tercera màxima categoria de futbol femení a l'Estat, a partir de la temporada 2020-2021. Així s'ha confirmat després que les federacions catalana i espanyola autoritzessin l'absorció del Sant Pere Pescador femení per part del club de Montilivi.

L'entrenador serà Eduard Sanmartín, que la temporada anterior dirigia l'equip que ara passarà a denominar-se Sènior B i que milita a Primera Catalana. El seu segon serà Marc Quer. El cos tècnic es completarà amb la preparadora física Andrea Paez, l'entrenador de porteres Èric Galceran, el fisioterapeuta Enric López i la delegada Roser Sànchez. Pel que fa a la plantilla del nou equip, estarà integrada per futbolistes procedents del sènior B, del juvenil i de noves incorporacions, com Núria Llop, que la temporada passada jugava a l'Oviedo, de la Lliga Reto Iberdrola.

El Girona afronta amb il·lusió aquest nou repte, "amb el compromís de potenciar la promoció del futbol femení i contribuir al seu desenvolupament i creixement en la nostra societat".

Anar al contingut