Girona

Muniesa: "Ja soc cent per cent del Girona i això em dona un extra de motivació"

Eusebio ha comptat amb els disset efectius del primer equip disponibles més quatre jugadors del filial

Actualitzat

El Girona continua treballant en la pretemporada. Nova sessió matinal dirigida per Eusebio per imprimir el seu segell personal en el conjunt blanc-i-vermell en què els jugadors han combinat el treball físic i amb pilota en els camps d'entrenament a la PGA de Caldes de Malavella.

Sense els internacionals Bono, Mojica i Stuani, que continuen de vacances, el tècnic castellà ha comptat amb els disset efectius disponibles del primer equip més quatre jugadors del filial.

Aquest mateix dimecres, el club blanc-i-vermell ha anunciat un nou partit de pretemporada, serà contra el Sabadell el 2 d'agost a la Nova Creu Alta a les 20.00.

A banda, un dels noms del dia és el de Marc Muniesa que ha parlat després de l'entrenament i ha valorat molt positivament l'esforç que ha fet el Girona per comptar amb ell. La temporada passada va jugar a l'equip cedit per l'Stoke City anglès i ara ha arribat a un acord amb l'equip blanc-i-vermell per les tres pròximes temporades. 

"Ja soc cent per cent del Girona i això em dona un extra de motivació i responsabilitat per mantenir molts anys el club a primera"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut