Girona

El Girona FC presenta al Peralada un nou acord de col·laboració per dues temporades

Després de tancar el seu conveni de filiació, el Girona ha ofert al Peralada un nou acord de col·laboració
Actualitzat

Després de donar per finalitzat el conveni de filiació, el Girona FC ha ofert al CF Peralada un nou acord de col·laboració amb l'objectiu de continuar donant suport al club empordanès. Així ho ha fet saber el club en un comunicat: 

"El Girona FC ha complert amb totes les seves obligacions econòmiques objecte del conveni de filiació i ha assumit també les obligacions contretes en relació amb el pagament dels contractes dels jugadors i cos tècnic (primer i segon entrenador) del primer equip, firmats pel CF Peralada"

El nou acord que proposa el Girona seria vigent les dues properes temporades i "permetria dotar al CF Peralada d'un conjunt d'actius per aconseguir una major capacitat de generar ingressos":

"La proposta inclou la celebració de dos partits amistosos durant aquesta pretemporada i la següent. Els drets d'explotació dels dos partits correspondrien íntegrament al club empordanès, entre altres, patrocinis, publicitat, ticketing o drets de televisió per posar alguns exemples"

Amb aquest nou conveni, "el Girona FC renuncia al Contracte d'Explotació Comercial signat el  juliol del 2017 respecte a un conjunt d'espais publicitaris del CF Peralada per que el CF Peralada els pugui explotar comercialment. Entre ells, el patrocinador principal del club, la contractació de l'espònsor tècnic o l'explotació del 50 % dels suports publicitaris de l'Estadi".

El Girona FC ha inclòs en la proposta el seu suport per a la confecció de la plantilla del primer equip donant la primera opció de jugadors del futbol formatiu al CF Peralada.