Girona

El Girona FC es fa gran al Ciutat de València i mira cap amunt després de tombar el Llevant (1-2)

Els catalans s'emporten un triomf en un estadi que fins avui se'ls havia resistit gràcies a un golàs espectacular de Borja García, i un segon gol de Stuani després d'una gran combinació entre Pere Pons i Portu

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Girona FC segueix en una dinàmica molt positiva i suma la seva quarta victòria a la Primera Divisió, la tercera consecutiva, davant del Llevant (1-2).

Els catalans han saltat a la gespa del Ciutat de València amb tota la intenció d'aconseguir la primera victòria, en un estadi que en els set precedents en categories inferiors mai abans havia aconseguit. Stuani ha enviat un primer avís amb un xut que el porter Raúl ha desviat. Poc després, Granell ha picat una falta directa des de fora de l'àrea que ha anat molt ajustada a l'escaire. Encara no havia passat el quart d'hora de joc, que els jugadors del Girona han reclamat un penal per una falta de Chema sobre Portu en el límit de l'àrea. L'àrbitre, però, no ha concedit la falta ni ha perdonat la segona groga al jugador local.

Els granotes no s'han apropat a la porteria de Bono fins gairebé la mitja hora de joc, mentre que el Girona, amb uns incisius Granell i Portu, no han parat de pressionar: 0-0 a la mitja part.

En la represa, Morales s'ha internat pel lateral de l'àrea i ha enviat una canonada creuada que ha obligat Bono a desviar amb la punta dels dits el xut més perillós dels valencians fins al moment. Els de Juan Ramon López Muñiz han fet un pas endavant en el segon temps, però quan més confiança tenien, Borja García ha perforat la porteria del Llevant amb un xut imparable des de fora de l'àrea que ha deixat mut el Ciutat de València (0-1).

Els locals han intentat salvar un empat, però els de Pablo Machín han sabut replegar-se en defensa i resistir les iniciatives rivals donant per bo el resultat, però sense renunciar a res. En una jugada al contracop, una combinació entre Portu i Pere Pons han permès el català plantar-se davant del porter del Llevant i llavors ha servit una assistència deliciosa a Stuani, que ha marcat a plaer. En el temps de descompte, Unal ha escurçat distàncies amb un estèril gol  i ha fet l'1-2 definitiu. Amb aquesta victòria, el Girona FC suma 15 punts i escala, provisionalment, fins a la novena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut