Stuani celebra un dels dos gols que va marcar al Camp Nou en el darrer duel de Lliga (EFE)
Girona

El Girona FC blinda Stuani amb una millora de contracte

El club blanc-i-vermell incrementarà la fitxa de Stuani després de marcar 5 gols més aquest inici de temporada

Josep Maria PuigActualitzat

El Girona FC no vol deixar escapar Cristhian Stuani i està a punt de tancar una millora de contracte. El davanter viu una segona joventut des que va arribar al Girona. Aquesta temporada porta 5 gols en 5 jornades i és "pichichi", juntament amb Messi. La temporada passada, en el debut de l'equip a Primera, en va marcar 21.

Les converses per millorar contracte entre Stuani i el Girona ja van començar la temporada passada però totes dues parts es van emplaçar a tancar un acord un cop acabés el Mundial i la finestra del mercat d'estiu. La direcció esportiva del Girona va rebre ofertes per Stuani aquest agost però les propostes no van arribar a la clàusula de 15 milions. 

Després de l'espectacular inici de lliga de l'uruguaià, el Girona ja té molt avançada aquesta revisió de contracte amb clàusula variable en funció de l'equip que el vulgui fitxar. En cas, per exemple, de l'interès d'un equip xinès que oferís a Stuani una fitxa estratosfèrica, la clàusula es podria revisar a la baixa. 

En l'actual contracte de Stuani amb el Girona, que acaba el juny del 2020, s'estipula un opció d'ampliació d'un any més de contracte en cas de tenir un bon rendiment golejador. Ara, amb aquesta revisió que es firmaria les pròximes setmanes, ja es veuria reflectida la nova durada de l'acord en prinicpi fins al 2021.  

Anar al contingut