Els jugadors del Girona han estrenat el camp d'entrenament de Riudarenes (@josepmpuig)
Girona

El Girona estrena el camp d'entrenament de Riudarenes per preparar el pròxim amistós, contra el Brighton

Els homes de Pablo Machín s'han exercitat per primera vegada al camp d'entrenament de Riudarenes amb l'objectiu de seguir posant-se en forma per a l'inici de la temporada oficial. Dimarts s'enfrontaran al Brighton al Nou Estadi Municipal de Palamós (20.00, Esport3).

Actualitzat

El Girona ha tornat a la feina aquest dilluns amb una doble sessió d'entrenament abans per preparar el tercer partit de pretemporada. El conjunt gironí s'enfrontarà aquest dimarts al Brighton, nou equip de la Premier League, en un duel que es disputarà al Nou Estadi Municipal de Palamós (20.00, Esport3).

Després de gaudir del cap de setmana de festa, els homes de Pablo Machín s'han exercitat per primera vegada al camp d'entrenament de Riudarenes amb l'objectiu de seguir posant-se en forma per a l'inici de la temporada oficial.

Després de disputar dos amistosos en terres angleses amb una derrota contra el Nottingham Forest (2-1) i un triomf davant l'Oldham Athletic (1-2), el Girona s'enfrontarà a un rival que aquesta temporada torna a la màxima categoria del futbol anglès i que compta amb un català a les seves files, Bruno Saltor.

El defensa Pedro Alcalà ha assegurat després de l'entrenament matinal que estan treballant bé i que tenen bones sensacions. "Les sensacions són bones. La veritat és que hem començat a un bon ritme, els nous s'estan adaptant molt bé i crec que hi ha una bona base. Els que han vingut estan aportant coses i s'estan adaptant a l'equip. Estem treballant bé i estem agafant el ritme de competició", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut