Juanpe va fer aquest penal a Sarabia en el partit al Sánchez Pizjuán (EFE)
Girona

El Girona és l'equip de Primera amb més penals en contra aquesta temporada

Al conjunt d'Eusebio Sacristán, li han xiulat sis penes màximes, una més que en tota la temporada passada

Actualitzat

El Girona ha passat d'estar sis jornades sense perdre a sumar només un dels últims nou punts possibles i s'ha convertit en l'equip que més penals li han xiulat en contra aquesta temporada a Primera Divisió.

Per segon partit consecutiu, el Girona va ser castigat amb un penal en contra, i ja n'hi han xiulat sis aquesta temporada. És l'equip que més n'acumula del campionat i ja en suma un més que en tota la temporada passada. En aquesta lliga, els han transformat tots 6 (Ramos i Benzema del Madrid, Melero de l'Osca, Charles de l'Eibar, Aduritz de l'Athletic i Banega del Sevilla). L'any passat va rebre cinc en contra i només Jorge Molina del Getafe el va fallar. El central Bernardo Espinosa ha explicat que ho siguin o no, haurien de millorar en aquest aspecte.

D'altra banda, el Girona, que va estar 6 jornades sense perdre, ara en fa tres que no guanya i només ha sumat un punt de 9, amb l'empat contra l'Atlètic de Madrid i les derrotes en els dos desplaçaments consecutius en una setmana, a Bilbao i a Sevilla. Per primer cop aquesta temporada, l'equip d'Eusebio ha enllaçat dues derrotes consecutives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut