Els jugadors del Girona, decebuts després d'una nova derrota a la Lliga (Reuters)
Girona

El Girona encadena 13 partits sense guanyar i afrontarà la visita al Bernabéu a un punt del descens

El conjunt d'Eusebio Sacristán només ha sumat quatre punts dels últims 30 possibles i ha encaixat 20 gols en els set últims partits de Lliga, que l'han situat a la zona perillosa de la classificació

Actualitzat

El Girona fa 10 jornades de Lliga que no guanya, i tot i que encara no ha entrat en zona de descens, la dinàmica i els números del conjunt d'Eusebio Sacristán són molt negatius. 10 jornades de Lliga sense guanyar, amb quatre punts sumats dels últims 30, i amb 13 partits consecutius sense guanyar si s'hi suma la Copa. També són sis derrotes seguides, les quatre últimes a la Lliga. El Girona és a només un punt del descens i diumenge juga al Bernabéu.

Ja no hi ha opció de fitxar perquè el mercat d'hivern està tancat i, sobretot, la reacció passa per ser més sòlids en defensa: ha encaixat 20 gols en els set últims partits i en fa 11 que no pot deixar la porteria a zero. L'últim va ser el dia del Leganés a Montilivi el passat 10 de novembre. I de moment, quatre partits de la segona volta i quatre goal-average perduts, entre els quals, el cuer, l'Osca, que ara té sis punts menys a la classificació.

Què ha de fer el Girona per sortir de la crisi? Així ho explica l'analista dels partits del Girona, Francesc Cargol, en declaracions a Catalunya Ràdio.

"Com a primer objectiu ha de guanyar en solidesa defensiva, ha de millorar col·lectivament el treball de pressió i augmentar la intensitat quan no es té la pilota. A partir dels fonaments defensius el Girona ha de créixer i ser un equip més sòlid i més contundent en defensa. Això li ha de donar punts. El segon aspecte, cal recuperar la millor versió de Stuani i de Portu, van ser dos jugadors bàsics la temporada passada i han d'augmentar el seu rendiment pel bé de l'equip. I com a tercer punt, la millor medicina seria aconseguir una victòria de manera urgent"

A favor del Girona hi ha que falta molta Lliga: 15 jornades i, per tant, 45 punts en joc. Ha d'anar als camps de rivals directes com el Rayo Vallecano, el Leganés, el Celta o el Valladolid i per Montilivi encara hi han de passar l'Athletic Club, l'Espanyol, el Vila-real o el Llevant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut