Segona Divisió

El Girona empata amb el Recreativo a Montilivi (1-1) i evita la zona de descens

El Girona ha empatat amb el Recreativo a Montilivi en un partit força igualat en què els blanc-i-vermells han començat avançant-se al minut 11. El Recreativo de Sergi Barjuan ha aconseguit la igualada a la segona part amb la qual deixa els gironins fora del descens però empatats a punts amb el Sabadell i Hèrcules, que sí que l'ocupen.

El Girona ha empatat amb el Recreativo a Montilivi (1-1) en un partit força igualat en què els blanc-i-vermells han començat avançant-se en el minut 11. El Recreativo de Sergi Barjuan ha aconseguit la igualada a la segona part amb la qual deixa els gironins fora del descens però empatats a punts amb el Sabadell i l'Hèrcules, que sí que l'ocupen.

El Girona ha sortit al terreny de joc ocupant la zona de descens com a conseqüència de la victòria del Sabadell i de l'Hèrcules. Amb aquesta situació, els de Ricardo Rodríguez encara s'han vist més obligats a aconseguir un els tres punts que els traiés de la zona crítica. I per l'inici que han tingut, semblava que ho tenien clar. En només onze minuts, Moisés Hurtado s'ha estrenat com a golejador blanc-i-vermell. L'ex de l'Espanyol, a la sortida d'un córner, ha rebut la pilota als peus per enviar-la al fons de la porteria de Cabrero. Amb el gol a favor, el Girona ha mantingut el seu guió i ha deixat que els andalusos dominessin en possessió mentre ells generaven ocasions per sorpresa.

Als onze minuts de la segona part, Jandro ha reclamat penal en una acció amb Córcoles però els andalusos han agafat les regnes del partit i al minut 62, Miguel Linares, lliure de marcatge, ha empatat de cap. Jofre amb un xut que ha fregat al travesser i Miguel Linares, un altre cop, en una fuetada que s'ha estampat a la fusta de Becerra, han pogut canviar el signe del partit. Un punt insuficient per als gironins, que si ve eviten el descens, estan empatats a punts amb el Sabadell i l'Hèrcules.