Girona

El Girona empata amb el Lugo (1-1) en un partit marcat per decisions arbitrals

Al Girona se li ha escapat la quarta victòria seguida davant del Lugo en un partit en què el VAR ha intervingut per anul·lar un penal i un gol dels locals

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Si tradicionalment els partits amb el Lugo ja desperten les pitjors sensacions als aficionats del Girona, avui, s'hi ha afegit la polèmica arbitral. Tot i tenir l'absència de Stuani, els gironins han tingut el domini. Wally ha hagut d'aparèixer per allunyar la centrada de Juanpe i la jugada ha acabat amb una centrada de Bueno que ha rematat Baena, tocant la mà de Diego Allende. L'àrbitre ha assenyalat penal però un cop revisada l'acció al VAR, se n'ha desdit. Primera polèmica. La segona, en el 41. Falta lateral que serveix Aleix, prolonga Juanpe amb el cap i Santi Bueno marca el gol. El VAR ha entrat per acabar-lo anul·lant per fora de joc microscòpic del central uruguaià. 

En el 55, el Girona s'ha refet de totes les polèmiques amb un gol de Nahuel Bustos gràcies a una espectacular centrada de Baena. Els pals han aparegut en el tram final. Un ha evitat una ocasió de Chris Ramos i, poc després, un altre pal ha refusat la primera rematada de Xavi Torres. La jugada ha continuat amb Manu Barreiro recollint la pilota per empatar. Un empat que s'ha mantingut perquè el travesser ha evitat l'ocasió de Santi Bueno i perquè Wally s'ha tret de sobre la xilena de Pablo Moreno. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut