Girona

El Girona empata a zero al Carlos Tartiere i suma el primer punt fora de casa (0-0)

Els gironins han dominat la primera part però ha estat totalment inoperatiu en atac; en la segona, l'entrada de Stuani i Samu Saiz no ha sacsejat un partit totalment adormit i en què els de Míchel no han aprofitat els deu minuts de superioritat numèrica per marcar

Imma Casares FerreiroActualitzat

Míchel ha optat per l'onze que la setmana passada va guanyar el Valladolid amb l'única novetat de Baena per Ureña. Stuani ha començat el partit a la banqueta i el tècnic madrileny, sancionat, ho ha fet des de la grada.

El Girona ha tingut la possessió, però les millors ocasions, fins a cinc clares en la primera part, han estat de l'Oviedo. Després que Obeng l'ha tingués al minut 7, Juan Carlos ha estat providencial sortint a peus del jugador ghanès, primer, i de Jimmy Suárez després. A assistència de Borja Sánchez, Viti ha rematat desviat al minut 21 i Borja Bastón ha exigit Juan Carlos al 38. Mentre els del Cuco Ziganda s'han fet un fart d'arribar, el Girona, tot i portar el pes del partit, no s'ha acostat a la porteria de Femenías en tota la primera part.

Mateixa tònica en el segon període amb un Oviedo incisiu i un Juan Carlos salvant els mobles. Stuani ha entrat al minut 60 i en la primera pilota que ha tocat ja ha deixat clares les seves intencions amb una rematada que ha sortit desviada. El partit, molt menys viu que en la primera part, ha entrat en una fase de domini altern, però en què que no ha passat absolutament res. Pacte de no agressió entre dos equips que no han proposat, que tenien por de perdre i als quals l'empat, aquesta era la sensació, ja els anava bé.

Obeng ha estat expulsat amb vermella directa al minut 89 per una entrada a Jordi Calavera i el Girona no ha aprofitat els vuit minuts de temps afegit i de superioritat numèrica per inquietar la porteria de Femenías. Fregant el final del partit, Samu Saiz ha pogut marcar, però Femenías ha respost bé; el Girona suma el primer punt fora de casa.