Segona

El Girona dóna per tancada la plantilla i el tècnic Raül Agné creu que l'equip ha fet un salt qualitatiu

Després de derrotar el dijous el Reus (2-0), el Girona ja pensa en el duel de dilluns a Tarragona contra el Barça a les semifinals de la Copa Catalunya. Amb l'arribada de l'exdefensa de l'Espanyol David Garcia, el Girona dóna, en principi, per tancada la plantilla. Ha fitxat, a més de Garcia, nou jugadors: els defenses Richi i Rigo; els migcampistes Garmendia, Juanlu i Dani Nieto; i els davanters Saizar, Ion Vélez, Benja i Acuña. Aquest últim, però, no podrà començar la temporada perquè es va lesionar greument en un genoll. L'entrenador Raül Agné ha fet balanç de la situació de la plantilla i ha dit que ha fet "un salt qualitatiu" respecte a la temporada passada. El Girona es queda amb una plantilla de 20 jugadors al primer equip, pendents del futur de Goñi, a qui busquen una sortida, i Juncà, encara juvenil.

Actualitzat
Agné s'ha mostrat satisfet amb la confecció de la plantilla i la considera "millor que la temporada passada". El tècnic del Girona ha explicat que en gran part han arribat els jugadors que volia i considera que l'única posició en què, potser, faltaria alguna peça és al mig del camp. "Hem fet un salt qualitatiu, hem millorat en la qualitat, en el perfil dels jugadors, en l'edat, l'experiència. Hem intentat fer un equip per jugar de moltes maneres. Ara cal confirmar-ho sobre el terreny de joc", ha indicat.

L'entrenador volia "una plantilla més curta i més jove" que el curs i passat i, "tot i que això comporta alguns riscos", creu que és la millora manera d'evitar que "jugadors vinguin a retirar-se i acomodar-se".


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut