El Girona diu adéu al somni de l'ascens en perdre a Montilivi contra el Saragossa (1-4)

Willian José (2), Cabrera i Fernández han eliminat els de Machín, que havien guanyat a l'anada per 0 a 3

El Girona ha perdut a casa contra el Saragossa per 1 a 4 i no s'ha classificat per a l'última eliminatòria d'ascens a la Lliga BBVA. Ara, el rival dels aragonesos serà el Las Palmas, botxí del Valladolid.

El 0-3 de l'anada ha fet que el tècnic gironí reservés tres titulars com Cifu, Eloi Amagat o Sandaza. El Saragossa, sense res a perdre, ha jugat més tranquil i s'ha trobat amb un penal a favor per unes mans de Mata. Willian José no ha fallat des dels onze metres. El 0 a 1 ha descentrat el Girona. L'àrbitre, Arcediano Monescillo, ha anul·lat correctament un gol a Mata per fora de joc previ de Jandro i, després d'una mala sortida de Becerra, Richy ha evitat un gol sobre la línia.

El Saragossa capgira l'eliminatòria

En dues jugades pràcticament calcades, el Saragossa ha empatat l'eliminatòria abans del descans. Dues faltes laterals picades per Pedro i rematades sense oposició de Willian José, en el minut 34, i de Leandro Cabrera, en el minut 44.

Els més de 8.300 aficionats blanc-i-vermells que hi havia a Montilivi ho han vist una mica més negre quan s'ha lesionat Richy, el capitost de la defensa. I, en el minut 67, Fernández ha fet el quart gol visitant.

Aday fa el gol de l'esperança

Paradoxalment, l'eliminació virtual del Girona ha revifat els de Machín. Aday, en una acció de fe, ha marcat en el minut 73 i ha carregat d'energia els seus companys. En el minut 79, Pere Pons ha fallat una rematada tot sol dins l'àrea. Ha estat l'ocasió més clara dels catalans, que, tot i els 7 minuts d'afegit, no han pogut fer el gol necessari per mantenir viu el somni de l'ascens.