Francisco, el nou tècnic del Girona es prepara per al seu primer partit a Montilivi (@GironaFC)
Futbol

Francisco substitueix Pep Lluís Martí a la banqueta del Girona

A 6 jornades per al final de la Lliga regular, el tècnic andalús es fa càrrec de l'equip de Montilvi fins a final de temporada i una més

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha fet oficial la destitució del fins ara entrenador de l'equip, Pep Lluís Martí i ha anunciat qui serà el seu substitut, Francisco Rodríguez. El tècnic andalús ha firmat un contracte per al que queda de temporada i una més, fins al 30 de juny del 2021.

Francisco, que ja ha dirigit el seu primer entrenament a les instal·lacions de La Vinya, arriba a Girona acompanyat de Jaime Ramos (segon entrenador); Sergio Pardo (preparador físic) i José Manuel Rodríguez Ortega (assistent tècnic i analista). Amb 6 jornades per disputar abans d'acabar la temporada regular, Francisco debutarà aquest divendres a la banqueta de Montilivi contra el Saragossa. 

 

Francisco Rodríguez serà el quart entrenador del Girona d'aquesta temporada que va començar amb Juan Carlos Unzué, a qui va substituir Juan Carlos Moreno, i després va arribar, el novembre de l'any passat, Pep Lluís Martí.

La derrota per 2-0 en l'últim partit de Lliga contra el Màlaga ha estat el detonant que ha posat el punt final de l'etapa del tècnic balear a la banqueta blanc-i-vermella, que deixa l'equip al cinquè lloc del campionat de la Segona Divisió en zona encara de promoció d'ascens.

Anar al contingut